Správy & Média

Siedme víťazstvo v kategórii Verejné obstarávanie

Dátum: 17/04/2019

Vydavateľstvo EPRAVO Group s. r. o. v spolupráci s týždenníkom TREND vyhlásili včera víťazov 7. ročníka prestížnej súťaže Právnická firma roka 2019. Advokátska kancelária RUŽIČKA AND PARTNERS opakovane už po siedmy raz získala víťazstvo v kategórii Verejné obstarávanie.

Slávnostné vyhlásenie siedmeho ročníka výsledkov súťaže Právnická firma roka sa uskutočnilo včera, 16. apríla 2019, v hoteli DoubleTree by Hilton v Bratislave. Cieľom súťaže je poskytnúť lokálnemu trhu orientáciu v kľúčových odboroch práva. Tento rok sa udeľovali ceny v trinástich odborných kategóriách, špeciálna cena v oblasti Pro Bono a tiež dve hlavné ceny. Advokátska kancelária RUŽIČKA AND PARTNERS po siedmy krát obhájila svoje postavenie a získala už úctyhodné siedme prvenstvo v kategórii Verejné obstarávanie. V ďalších ôsmich odborných kategóriách bola zaradená medzi veľmi odporúčané kancelárie a vo zvyšných štyroch medzi odporúčané kancelárie.

„Veľmi si vážime toto ocenenie, ako i celkové výborné hodnotenie našej práce v súťaži Právnická forma roka. Sme hrdí, že okrem obchodných úspechov počas viac ako štvrťstoročia pôsobenia na trhu, aj nezávislé hodnotenia odbornej obce doma i v zahraničí, reflektujú naše profesionálne úsilie a intenzívnu prácu, ako v oblasti verejného obstarávania, tak i v ostatných oblastiach a sektoroch právnej praxe,“ vyjadril potešenie z ocenenia JUDr. Jaroslav Ružička, PhD., Managing partner kancelárie.

„Verejné obstarávanie vedie k akvizícii tovarov, služieb alebo stavebných prác verejným sektorom. Je úzko späté so strategickými potrebami štátu. Na jeho konci je potom vidieť novú alebo zrekonštruovanú infraštruktúru, či iný reálny projekt. Týmto sa právo verejného obstarávania odlišuje od množstva iných právnych odvetví. Na konci snaženia je totiž výsledok, ktorý by mal po dlhé roky slúžiť verejnosti. Práve preto nás úspech v tejto kategórii osobitne teší,“ doplnil JUDr. Ján Azud, partner kancelárie zodpovedný za prax RUŽIČKA AND PARTNERS v oblasti verejného obstarávania.

 
array(1) { ["sid"]=> string(32) "d1cc98ec59c0f2de4a0e753b603ce015" }